Πρόσκληση στη δράση - Ένα δέντρο για τον δήμαρχο

Στόχος : να φτιάξουμε 1000 -και πάνω- σκίτσα με δέντρα και σκέψεις,σαν ένδειξη διαμαρτυρίας για το περιβαλλοντικό έγκλημα που συντελέστηκεστις 26/1/09!
Σκοπός: το σκίτσο-δεντράκι του καθενός μας να ενωθεί με των άλλων και να φτιάξουν ένα δάσος διαμαρτυρίας.
Τελικός αποδέκτης : ο δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης.
Έχουμε ήδη ξεπεράσει τα 800!
Ενωθείτε μαζί μας σ΄αυτή την πρωτότυπη διαμαρτυρία!


Οδηγίες για όσους θέλουν να συμμετάσχουν:Σε χαρτί Α5 (το μισό του Α4) φτιάχνετε το σκιτσάκι σαςμε μολύβι ή στυλό ή μαρκαδόρο ή παστέλ….μονόχρωμο ή έγχρωμο, (όπως σας αρέσει)γράφετε μια σκέψη σας (ή δεν γράφετε)υπογράφετε (για όσους δεν θέλουν να βάλουν επώνυμο, αρκεί το μικρό και η ιδιότητα π.χ. Α δημοτικού, Β γυμνασίου, ιδ. υπάλληλος, καλλιτέχνης κλπ)μας το στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: enadendro@yahoo.gr
Και μην ξεχνάτε: δεν περιμένουμε αριστουργήματα… ένα δέντρο σαν αυτά που κάναμε όταν ήμασταν παιδιά αρκεί!! Είναι εντυπωσιακό ότι το δέντρο -μαζί με το σπίτι και το ανθρωπάκι- είναι από τα πρώτα πράγματα που ζωγραφίζει ένα παιδί!Μπορείτε να το διαδώσετε στους φίλους σας… στα παιδιά σας… στους γονείς σας…δεν υπάρχει όριο ηλικίας!
Μέχρι τώρα οι συμμετέχοντες είναι από 1 έως 86 χρονών!!

Ετοιμάζεται η ιστοσελίδα που θα αναρτηθούν τα σκίτσα.Ο τόπος και ο τρόπος που θα εκτεθούν τα πρωτότυπα, όταν συγκεντρωθούν, θα σας ανακοινωθεί με e-mail.

Ευχαριστούμε τους εικαστικούς που ήδη έχουν συμμετάσχει! Όσοι καλλιτέχνες επιθυμούν, μπορούν να έρθουν σ΄ επαφή μαζί μας και για πιο ενεργή συμμετοχή!! Είμαστε ένα ανοιχτό γκρουπ.

Η συμμετοχή όλων μας είναι σημαντική!

(αναρτήθηκε από ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ-ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΤΡΑ)

1 εγύρισαν και είπαν:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Back to Top